Menu
  • (023) 737 06 53
  • 06 43 67 82 41

het team van inner

 Inner is met Sechmet Bötger allround, van ontwerp naar bouwproces en van interieur naar architectuur. Sechmet is van de eerste schets tot en met de laatste schroef leidinggevend en betrokken. 
Inner is een architectenbureau dat werkt met specialisten. Fred Gerdes verzorgt al ons technische werk, Leo de Jong verzorgt onze begrotingen en Yves de Miranda verzorgt onze bestekken. Daarnaast werkt Sechmet graag met verschillende ontwerpers die haar inspireren en kracht bij zetten. Zo is er een heel integraal team dat vanuit verschillende oogpunten naar de opgave kijkt. Met dit team komen we afspraken na en maken we binnen de planning en het budget onze ontwerpen.

architectuur en interieur

Sechmet Bötger startte in 2006 haar eigen bureau. Dit is opgestart naar aanleiding van het prijswinnend woningbouw ontwerp voor de prijsvraag Europan 7. Na haar studie aan de TU-Delft is haar afstudeerwerk genomineerd voor de Archiprix. Zij is als architect geroemd als jong talent door de AM NAi prijs 2012. Haar brede bouw- en ontwerpervaring in publieke gebouwen heeft ze opgedaan bij gerenommeerde Nederlandse bureaus als Roelf Steenhuis, Jeanne Dekkers en Atelier PRO. In Delft heeft zij, met de Groene Smaragd, een zeer duurzaam gebouw gerealiseerd.
 Het bureau werkt aan een divers opdrachtenpakket met interieurs, verbouwingen en nieuwbouw van scholen, zorg en woningbouwopgaven. 

utiliteitsgebouwen

Inner heeft veel ervaring met het ontwerpen van publieke gebouwen. Inner heeft gewerkt aan alle soorten onderwijsgebouwen van peuterspeelzaal tot universiteitsgebouw. Daarnaast heeft zij aan verschillende zorggebouwen gewerkt. Inner heeft ook ervaring met brandweerkazernes, bedrijfsgebouwen en andere openbare gebouwen. Publieke gebouwen vragen om een helder interieur en een sprekende architectuur. We beginnen het proces altijd met luisteren naar gebruikers en betrokkenen. We luisteren naar de lokatie en geven met tekeningen en maquettes de ideale vorm aan alle wensen en eisen. Van nature verenigen we pratische gebruiksvriendelijke eisen samen met de estethiek tot een natuurlijke krachtige omgeving.

prijzen

2012 AM NAI prijs, architectuurprijs voor jong talent, genoemd bij de laatste acht.
2010 Kristal Duurzaamheidsprijs, gezondheidscentrum en zorgwoningen De Groene Smaragd in Delft
2009 Nominatie BNA-gebouw van het jaar, basisschool Lorentzschool in Leiden
2007 Nominatie BNA-gebouw van het jaar, regio Zuid, Middelbare school Valuas College in Venlo

2007 Nominatie BNA-gebouw van het jaar regio Noordwest/centrum. Opleidingsinstituut zorg en welzijn (OZW), Vrije Universiteit Amsterdam

2003 Europan 7 prijswinnaar, woonbuurt in Hengelo
1997 Nominatie Archiprix met woonbuurt in Groningen

Projectoverzicht